Welkom op de website van sodipa duikclub

wij zijn een duikclub met een duikschool die solide opleiding biedt volgens CMAS. Bij ons kom je elke maandag van 1 oktober tot 31 mei in het zwembad trainen, zodat je later in open water steeds gerust kunt duiken. Er wordt getraind op techniek en je wordt vertrouwd met je materiaal en de omstandigheden.

Van 1 juni tot 30 september zijn we op maandagavond aan de put van Ekeren voor open water duiken.

Verder organiseren we elk jaar een haloweenduik, een nieuwjaarsduik, diverse duiken in de oosterschelde. Een stage tijdens het Hemelvaart weekend waar je op korte tijd veel duiken kunt doen. In Augustus trekken we nog een weekend naar de steengroeves in de Ardennen om daar te duiken. We proberen ook jaarlijks een reis te organiseren naar een verder oord, Egypte, Spanje ..

Op deze website vind je veel meer info maar dan moet je eerst via het contact formulier op de info pagina een account aanvragen.