Info

Sodipa Duikclub VZW werd opgericht in 1983 als niet-commerciële duiksportvereniging voor personeel van de stad Antwerpen. Het lidmaatschap van de club is echter toegankelijk voor iedereen die de duiksport wil beoefenen.

De vereniging maakt deel uit van Sodipa vzw en is lid van de sectie duiken van de VVW. Daardoor kunnen binnen de club internationaal erkende brevetten afgeleverd worden van CMAS en CEDIP. Met deze brevetten kan je in het buitenland duiken.

VVW duiken
Beatrijslaan 25 B-2050 Antwerpen
Tel. + 32 3 219 69 68 Fax + 32 3 219 77 00

Lid worden?

Heb je altijd eens willen zwemmen tussen de vissen? Interesseert de fauna en flora van het weidse zeeleven je mateloos? Dan is duiken jouw sport!
Maar hoe begin je er aan? Binnen onze club bieden wij kandidaat-leden de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een aantal zwembadinitiaties. Zo kan je in een veilige omgeving ondervinden of duiken werkelijk iets voor jou is. We laten je proeven van de verschillende duiktechnieken en het benodigde duikmateriaal. Daarna beslis je zelf of je lid wil worden.

Wil je deelnemen aan een zwembadinitiatie? Neem dan vooraf even contact op met een van onze leden of via het contactformulier.

De opleiding / training gaat door van oktober tot mei, elke maandagavond van 21.00 tot 22.30 uur in het zwembad Sorghvliedt: Krijgsbaan 20, 2660 Hoboken. Van  juni t/m september duiken we op maandag om 19 uur in de put van Ekeren (Muisbroek).
Beslis je om verder duikend door het leven te gaan, dan moet je medisch goedgekeurd worden en lidgeld betalen. Het lidgeld bedraagt 120 euro, verzekering, aansluiting bij VVW, kosten zwembad en deelname aan clubactiviteiten inbegrepen.